Vælger et kreditkort? Tjek visse vilkår

Du har netop modtaget en “forhåndsgodkendte” kreditkort tilbud i din mail. Uden at spilde et minut du er klar til at acceptere det, især hvis det er den “før-the-tilbud-udløber ” én. Vent! Vær ikke i en fart. Shoppe rundt lidt og derefter foretage din beslutning om at kreditkort.
Ved du, at disse “forhåndsgodkendte” tilbud, der dukker op, næsten hver gang du åbner din mail er bare gimmicks? Faktisk, godkendelse af dit kreditkort, afhænger af din formel ansøgning. Hvis det ikke opfylder kriterierne, kan du være enten nægtet kreditkortet eller tilbudt en højere rente på det. Desuden ikke være i den illusion, at bare fordi dit kreditkort er forhåndsgodkendte, det vil være kompatible hen til dit forbrug vaner. Kreditkort dybest set betyder, at du er lån penge ved at betale nogle afgifter. Så er det vigtigt at forstå de vilkår og betingelser af kreditkortet før du accepterer det.
Alle kreditkort udførende bør være opmærksomme på visse vilkår før vælger at plast værdifuld. Er du klar over dem? Hvis ikke, så Læs på …
Årlige omkostninger i procent (ÅOP): Det er et mål for kredit-omkostninger, der opkræves årligt. Inden du åbner din kreditkort-konto, skal du være bekendt med APR. Derudover nogle kreditkort udstedere kan ændre din APR med ændringen i renter eller andre økonomiske indikatorer. Programmer tillader sådanne forandringer kaldes “variabel rente” programmer.
Gratis periode eller nåde periode: altid finde ud af om dit kreditkort giver dig en fritime lest du kan fratages fordelen af at undgå rentenotaer på fuld betaling før forfaldsdatoen. Hvis dit kreditkort tilbyder en afdragsfri periode, vil du modtage din faktura 14 dage før forfaldsdatoen, således at du får tilstrækkelig tid til at foretage betalinger.
Årlige gebyrer, transaktionsgebyrer og andre afgifter: det er vigtigt at have viden om de årlige og transaktion gebyrer opkrævet af kortudstederen. Udover dette, kan du også blive opkrævet i tilfælde af et kontantforskud, en sen betaling eller overskrider kreditgrænsen. Nogle gange, du har til at betale et månedligt gebyr, selvom du ikke bruger dit kreditkort.
Bonus programmet:, Hvis du vælger til et kreditkort, som byder på attraktioner som flyselskab miles, merchandise eller kontant tilbage, tjek om der er nogen deltagelse afgifter forbundet med dem. Hvis du tror, du plejer at få en chance for at bruge disse bonusser på grund af din livsstil, så er det bedre at undgå sådanne kreditkort.
Nul procent finansiering: Hvis du holder flere kreditkort, så et kreditkort med en indledende 0 procent balance datatransport sats vil spare dig hundredvis af dollars i de første år. Men sådanne overførsler kan komme med nogle afgifter. Check dem ud.
Credit card vilkår afviger med udstedere. Du skal vide, hvordan du vil bruge dit kreditkort. For eksempel, hvis du vil betale din fuld balance hver måned, bør så du fokusere på årligt gebyr og andre afgifter snarere end den periodiske rente og ÅOP.
Desuden, du bør vide dit kreditkortgrænse for. Også finde ud af hvor populær kreditkortet er og hvad er de funktioner og programmer af det kreditkort, du har valgt.
Når du er velbevandret med betingelserne for kreditkortet, blot søge om det!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.