Hvordan man kan være en stor højttaler

Vidste du, at store højttalere er ofte nervøse med sommerfugle i deres mave før jeg giver en præsentation? Og der er mange skuespillere/skuespillerinder, der ikke kan tale Live publikum uden Stikordskort. Min 13 år som en professionel højttalere bureau ejer tillod mig at høre flere tusinde højttalere give deres præsentationer. Her er et par tips jeg lært fra dem.
1. du skal være nervøs. Få din sommerfuglene til at flyve i formation. Nogle spænding medfører en stor tale. Man ser normalt ikke så nervøs, som du føler. Vær forberedt, lempes. Praksis, praksis, praksis. Brug visualiseringsteknikker. Den ene højttaler antyder at du krølle dine tæer og slippe af med din adrenalin. Få ud af dit hoved og i dit hjerte. Reducere nervøsitet med selvstændige snak.
Dit mantra måtte være – “Jeg er en afslappet, selvsikker højttaler.”
2. stor præsentationer er godt organiseret.
Åbning – du har 60seconds til at få deres opmærksomhed. Så start med et stort spørgsmål, tilbud eller novelle. Fortæl ’em, hvad du vil fortælle dem.
Body-Fortæl ’em. Dette er hvor du fortælle din 3-4 punkter understøttes af dine historier.
Lukke-Fortæl ’em, hvad du fortalte dem. Give dem en opfordring til handling. Hvad er en idé, de kan bruge med det samme? i syv dage? i en måned?
Der er grundlæggende to slags præsentationer-informativ (at vide) Persuasive (at gøre)
Vær sikker på du ved hvad du ønsker dit publikum til at gøre som følge af din præsentation.
Spørg. . . Hvad har de brug at vide for at gøre dette? Hvad har de brug at føle for at gøre dette?
Derefter giver 3-4 punkter i kroppen af din besked og give overgange mellem punkterne.
3. store taler har gode historier. Drys dem i hele præsentationen. Vi afgrænse vores tanker visuelt og dit publikum behov for at “Se” hvad de “hører”.
4. teknologi er bare et værktøj. Vær ikke en konferencier til din PowerPoint. Det er ikke præsentationen.
Her er nogle retningslinjer for at følge:
Nødvendighed – er dette visuelle hjælpemiddel gonna forbedre publikums forståelse klarhed – til at hjælpe folk til at forstå enkelhed – PowerPoint med ord – ikke mere end fem ord pr. linje og fem linjer pr dias. Farve-farve øger dias – men kun bruger et par (vi ikke taler om dit barns 300 Crayola æske farveblyanter) synlighed – holde den store og klare
5. din stemme er kilde til magt. FDR, Martin Luther King, Churchill brugte strøm af deres stemme. Husk folk skal se, hvad de hører. Langsomt ned, tilføje en pause, hviske… Brug din stemme til at ændre toner, være høj eller blød efter behov.
6. Brug dine øjne – for at gøre kontakt med publikum. Fokusere på én person ad gangen, og alle de andre mennesker vil føle som om du taler med dem også. Dette vil hjælpe dig med at forbinde med folk og gøre dem til at føle du er der for dem.
7. interagere – give dit publikum med korte rollespil eller partnering øvelser. Dette giver dem mulighed for at praktisere, hvad du fortæller dem at gøre. Give dem mulighed for at fortælle nogen om deres udfordring og få nogle tilbagemeldinger om, hvordan man kan løse det. Derefter kan de gå ud af døren for enden af programmet klar at tænke eller handle anderledes. Dette er, hvad enhver stor højttaler ønsker!
8. Deltag en fre * e Teleclass at lære at tale som en pro på 30 juni 2004 fra 8-9 PM (EST)
© 2004 af Sandra Schrift. Alle rettigheder forbeholdes
Publishing retningslinjer: Du er velkommen til at offentliggøre denne artikel i sin helhed, elektronisk eller på print fre * e gratis, så længe du har min fulde signaturfil for ezines, og min hjemmeside adresse () i hyperlink til andre websteder. Behage sende en høflighed link eller en e-mail hvor du publicerer til sandra@schrift.com. Tak.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.