Giv din kæreste vin og wellness i gave.

Du kender det sikkert godt. Det er igen blev gavetid, og du er som sædvanlig løbet tør for idéer. Det er intet problem, for det kan nemt løses. Du skal bare tage brug af den sikre løsning; vin og wellness. Hvis du ikke er sikker, kan du evt. lufte idéen på en diskret måde, og se hvilken reaktion du modtager. Der er mange forskellige wellness pakker, som helt sikkert kan bruges. Men hvis det ikke helt er for dig, kan du evt. nedtone idéen en smule, og give den du holder af en lækker Ladyshaver fra Philips samt andre wellnessprodukter som Shower Gel osv.

Den sikre gave-løsning – og hvordan du præsenterer den

Nu når du har styr på gaven, mangler du bare at overraske den du holder af. Det kan gøres på mange måder, og måske har du allerede en idé. Hvis ikke kan du altid bare bruge denne. Det første du skal gøre, er at finde det rigtige tidspunkt. Hvis det er en fødselsdagsgave, kan du passende gøre det på dagen, men ellers kan du overraske hende ved at gøre det på et uventet tidspunkt. Det andet du skal gøre, er at sikre dig, at din kæreste ikke har andre planer. Du kan evt. tjekke hendes kalender og sørge for, at hun har hele dagen fri. Når din kæreste ankommer, overrasker du hende med en stor buket blomster, og med den spændende nyhed om wellness. Tag jer god tid og hold hende i fokus. Når i begge to er klar, kan i bevæge jer afsted mod jeres nærmeste wellness center. Hvis i befinder jer langt fra sådan et, kan du have gjort klar i forvejen, og handlet lidt snacks til et lille Road-Trip. Lad wellness opholdet tage den tid det tar´. Wellness er lavet for at I skal slappe af, så husk at gøre netop det.

Prikken over i’et – Den perfekte afslutning

Når I ankommer hjemme, efter wellness opholdet, kan i sætte jer udenfor. Tag tæpper med og tænd stearinlys, for at øge den romantiske effekt. Når I sidder behageligt, og har fundet hyggen, kan du smutte ind til vinkøleskabet, og hente en god flaske vin I kan drikke. Hvis I har udsigten til det, kan du evt. sørge for, at I kan se solnedgangen, mens I sidder og snakker. Har du ikke et vinkøleskab, kan du læse meget mere om det her testoverblikket.dk/vinkoleskab-test-fa-den-bedste-temperatur-pa-din-vin-karet-af-eksperterne.